Theater in Maatpak

Bij Theater in Maatpak staat maatwerk hoog in het vaandel; Theater in Maatpak werkt vanuit persoonlijke groei en daarbij is de authenticiteit van de deelnemers in de training belangrijk. Geen training van Theater in Maatpak is hetzelfde. Daarnaast werkt Theater in Maatpak met kleine groepen (max. 12), hierdoor kan Theater in Maatpak de kwaliteit van de training en de aandacht voor het individu garanderen.

De meeste trainingen van Theater in Maatpak zijn trajecten (Minimaal twee dagdelen, een coachmoment en een terugkomdag). Een traject zorgt ervoor dat een deelnemer daadwerkelijk in staat is om te veranderen en te verbeteren. Dit heeft te maken met de 4 fases van gedragsverandering. De 4 fases van gedragsverandering zijn: onbewust onbekwaam, bewust onbekwaam, bewust bekwaam en onbewust bekwaam. Op het moment dat al vier de fases van gedragsverandering zijn doorlopen is het nieuwe gedrag onderdeel geworden van het eigen authentieke gedrag.

Theater in Maatpak investeert in haar deelnemers door ze de tools te geven die ze de rest van hun leven kunnen inzetten.

Nieuwsgierig naar het het aanbod van theater in maatpak? Kijk dan hier bij Trainingen of neem vrijblijvend Contact op.

ROZEMARIJN GEELEN

Rozemarijn studeerde in 2015 af aan de academie voor theater in Tilburg, daar werd zij opgeleid tot docerend theatermaker. In haar afstudeerjaar maakte zij in samenwerking met Fontys ICT de overstap naar trainer. Rozemarijn is als theatermaker getraind in het authentieke gedrag van een acteur en die training heeft zij omgezet naar een training voor het bedrijfsleven.  Rozemarijn werkt met uitvoerbare opdrachten die helpen bij het creëren van nieuw gedrag en het herkennen van non-verbale communicatie bij de ander. In plaats van kennis over te dragen laat Rozemarijn haar deelnemers ondervinden en onderzoeken. Rozemarijn is een bevlogen trainer die persoonlijke vooruitgang erg belangrijk vind. Rozemarijn weet goed in te spelen op wat haar deelnemers nodig hebben in een training. Voor meer informatie over Rozemarijn kijk je op www.RozemarijnGeelen.nl.